Skip to content

Wie ben ik?

Mijn naam is Daniëlle en ben gelukkig getrouwd en trotse moeder van een prachtige dochter. Het klinkt zo op papier erg rooskleurig dat je je af zou kunnen vragen waarom ben je relatiecoach geworden? Ik ben niet getrouwd met de vader van mijn dochter. Wellicht dat dat enig licht op de vraag schijnt.

Soms lijkt de buitenkant erg mooi en weinig op aan te merken maar soms moet je ergens hard voor werken om het voor elkaar te krijgen en nog harder werken om het zo te houden.
Dat laatste geldt voor mij. Ik heb hard moeten werken om te komen waar ik nu ben. Als je door liefde omringt wordt is dat gemakkelijker. Maar niet eenvoudig als we het hebben over ‘matters of the heart’. Ik had graag iemand gesproken die mij hielp in mijn relatie met mezelf en anderen. Iemand die e.e.a. zou kunnen vertalen en die handvatten gaf om communicatielijnen open te houden. Ik heb zeker pogingen ondernomen maar er was of geen klik of ik had het gevoel dat ik tegen 2 aan moest knokken. Dat heeft mij ertoe bewogen relatiecoach te worden.

“Ik geloof in de liefde.
Liefde voor jezelf, liefde voor je partner en gezin, je familie en vrienden.”

Daniëlle Veenhuizen

Ik geloof oprecht in de liefde en ben overtuigd van de kracht van de liefde. Ben ik een hopeloze romanticus? Dat mag je vinden. Ik heb veel liefde in mijn leven en ben daar zo dankbaar voor. Het kopen van iets nieuws levert mij maar tijdelijk een kik op. Dagelijks genieten van de liefde om mij heen geef zoveel meer voldoening. Maakt me dat niet bang? Jazeker. Bang om het te verliezen. Maar ik denk dan snel “I’ll cross that bridge when I get there.”