Skip to content

Werken aan je relatie

Jullie zijn  al enige tijd bij elkaar en op de een of andere manier loopt het niet meer zo lekker tussen jullie. Een van jullie of jullie beiden ervaart/ervaren irritaties. Vaak gaat dit om iets kleins. De gedachte er achter kan heel groot zijn. Een leven zonder de ander zien jullie niet zitten maar er moet wel iets gebeuren want je voelt misschien pijn, verdriet, wanhoop of frustraties.

“Geen relatie is alleen maar rozengeur en maneschijn.
Maar twee mensen kunnen een paraplu delen en samen de storm doorstaan.”

Girls of Honour

Werken aan je relatie kan een goede uitkomst bieden want het dwingt jullie tijd vrij te maken echt met elkaar in gesprek te gaan.

Werken aan je relatie

Het programma ziet er als volgt uit:

Tijdens de gezamenlijke intake leer ik jullie kennen en ervaar de energie tussen jullie. Tevens leren jullie mij kennen om te ervaren of er een klik is om Werken aan je relatie in te gaan zetten.

Als jullie ervoor kiezen verder te gaan met Werken aan je relatie ga ik met ieder van jullie afzonderlijk in gesprek. Waar knelt het? Wat voel je? Wat wil je graag veranderen?

Na de gesprekken met jullie stel ik een plan van aanpak op. Aangezien iedere relatie anders is is er geen standaard plan van aanpak. Ik ben van mening dat max. 6 gesprekken nodig zijn je liefde weer te voelen en de ruis op de lijn is verminderd.

Tijdens de sessies die volgen wil ik jullie graag wekelijks ontmoeten. Jullie krijgen opdrachten mee om die thuis uit te voeren die we in de volgende sessie bespreken.

Het doel is je eigen rol in de relatie te gaan herkennen en vooral ook in de emotionele momenten te herkennen.

intake aanvragen

Willen jullie samen werken aan jullie relatie?

Neem gerust contact op. Het is geheel vrijblijvend.
Ik sta je graag te woord.