Skip to content

Individuele coaching

Al een tijdje loop je tegen paar zaken aan in je relatie. Je houdt van je partner maar ergert je ook steeds meer aan dingen die je partner wel of niet doet Het korte lontje steekt zijn kop op en je wil het zo graag anders. Maar hoe?

Je partner erkent dit wel of niet maar wil niet naar relatiecoach. Dit betekent niet dat jij niets kunt. Veelal ga je dan met je vrienden of vriendinnen hierover praten. Dit kan ook erg helpen. Er zit ook een gevaar is dat zij je partner met andere ogen gaan bekijken. Als je elkaar regelmatig ziet kan dit invloed hebben op jullie vriendschap. Ook al erger je je aan je partner je maakt ook mooie dingen mee. Alleen zien de mensen in je vriendenkring die momenten niet en onthouden datgene wat jij ze hebt verteld.

“Niemand kan jou gelukkig maken
totdat je eerst tevreden bent met jezelf.”

Happiness

Je kunt zeker je relatie eenzijdig beïnvloeden. De problemen in een relatie zijn niet alleen aan je partner te wijten. Als jullie steeds op dezelfde manier op elkaar reageren krijgen jullie ook steeds hetzelfde resultaat.

Hoe fijn is het dat ik je help inzien wat jouw gedrag is en hoe je die zelf kunt beïnvloeden. Zodra jij anders reageert moet je partner wel heel afstandelijk en koel zijn om hier niet op te reageren. Dus hoewel jullie niet samen komen naar de coaching sessies heeft het wel effect.

vuur in je relatie

Individuele coaching

Het programma voor de individuele coaching ziet er als volgt uit:

Tijdens dit gesprek ervaar ik waar je tegenaan loopt en ervaar jij of ik degene bent die iets voor jou kan betekenen.

Daarna zullen er nog 4 gesprekken volgen om jou inzicht te geven in jou rol in de relatie en handvaten aanreiken hoe je je relatie kunt beinvloeden door je eigen gedrag.

intake aanvragen

Wil jij individueel sparren over je relatie?

Neem gerust contact op. Het is geheel vrijblijvend.
Ik sta je graag te woord.