Skip to content

Wat voor coach ben ik?

Ik houd van mensen en krijg een goed gevoel als ik mensen kan helpen.

Wat voor coach ben ik?

Ik ben er van overtuigd dat iedereen alle antwoorden al bij zich draagt maar soms door wat voor reden de antwoorden niet vindt.

Ik geef geen antwoorden op je vragen. Ik ondersteun je in je eigen proces of samen met je partner. Je zult de antwoorden vinden in jezelf en daardoor bij je partner. Vergeet niet je partner heeft ook onzekerheden en eigen issues. Praten jullie hier wel eens over?

Ik probeer je te helpen je eigen rol in de relatie in te zien en te herkennen wat jullie terugkerend patroon is die jullie gaan doorbreken.  Veiligheid en verbondenheid zijn dan weer voelbaar. Je wordt weer gezien in je relatie en de weg ligt open naar een gelukkigere relatie. Echter een waar je dagelijks aan werkt.

Wat is jullie einddoel?

Het einddoel bereiken is mooi maar de weg er naar toe is zoveel belangrijker, leerzamer en ook uitdagender. Uiteindelijk voel je je beter begrepen in je relatie maar begrijp je gebeurtenissen ook beter na je gesprekken met mij. Het mooiste is als je de gebeurtenissen van tevoren kunt inschatten zodat ze niet gebeuren of niet escaleren.

Wat voor coach ben ik?

Onpartijdigheid, veiligheid en eerlijkheid vormen voor mij de basis van mijn begeleiding. Ik kies geen partij en vind het belangrijk dat je je veilig voel en vertrouwt voelt om met mij in gesprek te gaan.

Wil je meer weten kijk hier wat ik voor je kan betekenen.

Ons eerste contact is telefonisch en het kennismakingsgesprek is gratis. Voordat we starten is het belangrijk dat je weet met wie je te maken krijgt.

Wil je meer weten over mij?

Danielle Veenhuizen | LinkedIn

Danielle Coacht | Facebook

Ik ben zeer flexibel.

Gesprekken met elkaar voeren zijn belangrijk. Maar ik wil ook graag met jullie actief bezig zijn. Daarnaast krijgen je opdrachten om thuis samen te doen.