Skip to content

Waarom een relatiecoach?

Vroeger was ik gek op sprookjes (stiekem nog steeds) . Het eindigde altijd met “….en ze leefden nog lang en gelukkig”. Assepoester is mijn favoriete sprookje. Die eindigde ook op deze manier. Maar er is geen Assepoester 2.0 want na de huwelijksvoltrekking begint het pas. Dat klinkt misschien negatief. Maar dat is zeker niet zo bedoeld.

Degene waar je zo verliefd op bent gaat net als jij veranderen door leeftijd, omgeving, werk, ingrijpende gebeurtenissen. Het spannende van de relatie is er beetje vanaf. Je kent elkaar beter en denkt te weten wat de ander beweegt. Maar is dat nu juist niet de valkuil.

“Een relatie is net een tuin, het is hard werken en je moet het onderhouden.
Gelukkig houd ik van tuinieren.”

Bruce Willis

Een mooie uitspraak. Dat is geen garantie voor succes maar zeker wel de juiste instelling.

Waarom een relatiecoach

Je kunt net als de meeste stellen 6 jaar wachten voordat je iemand erbij haalt om het liefdeselixer weer op te schroeven. Of je werkt aan je relatie net zoals je een auto onderhoudt.

Geef je relatie jaarlijks een boost en check of je olie nog op peil is of dat er paar banden moet worden vervangen of je distributieriem voordat je stil staat op de snelweg van de liefde en veel schade aan in dit geval je relatie hebt.

Het is heel gewoon dat in deze hectische tijd je langs elkaar begint heen te leven. Daarmee ontstaat afstand en voor je het weet word je ’s ochtends wakker en denkt wie is degene die naast me ligt?

Hulp nodig? Ik help je graag

Ik wil koppels helpen die hun relatie willen boosten voordat er slijtage ontstaat maar ook koppels die de weg willen terugvinden naar elkaar.

Neem heel eenvoudig contact met me op door hier te klikken