Skip to content

Daniëlle vertelt

Ik schrijf graag en help graag mensen. Daarom schrijf ik regelmatig blogs met ervaringsverhalen, tips om je relatie te boosten of andere interessante verhalen.

Lieve groetjes Danielle van Danielle coacht

“Liefde maakt het leven zoveel prettiger.
All you need is love is geen onzin.”

Daniëlle Veenhuizen

De Vrouwelijke Narcist
De vrouwelijke narcist
Over narcisten wordt veel gezegd en geschreven. Veelal in de mannelijke vorm. Maar er zijn ook vrouwelijk narcisten. Echter zijn deze veel geraffineerder dan haar mannelijke collega's. Doordat ze vrouw zijn zijn op relationeel gebied in hun voordeel ten opzichte van haar mannelijke collega. Ze zit onder je huid voordat je er erg in hebt. Haar methodes zijn doordachter en ze schroomt niet voor eigen gewin mensen tegen elkaar op te zetten en geruchten te verspreiden. Geen gene over hetgeen ze vertelt zolang ze haar doel maar bereikt.
De Kunst Van Het Ruziemaken
De kunst van het ruziemaken
Ruziemaken iedereen doet het. Het effect kan heel pijnlijk zijn en diepe wonden veroorzaken. Maar wat als je de kunst van het ruziemaken onder de knie krijgt? Als je weet dat je op ieder moment zelf in kunt grijpen?
Wat is een toxische relatie?
Een ander woord voor toxische relatie is overigens een destructieve relatie. Wat is precies een toxische relatie? Wanneer je bijvoorbeeld een relatie hebt met een manipulatieve narcist, of iemand met een persoonlijkheidsstoornis, dan zal die negatieve energie het geloof in jezelf geleidelijk aan vernietigen totdat je je helemaal leeg voelt.
Emoties in je relatie benoemen. Durf je dat?

Emoties in je relatie benoemen. Durf je dat? Emoties in je relatie zijn er altijd.…

Een relatie met iemand die borderline heeft
Een relatie met iemand die borderline heeft hoeft niet te betekenen dat je relatie ten einde is . Je moet wel een aantal zaken weten en je verdiepen in de materie. In deze blog een aantal kenmerken van borderline en hoe je daarmee om kunt gaan.
Het perfecte huwelijk
Definieer wat voor jou het perfecte huwelijk inhoudt. Als je dat opschrijft dan krijg je misschien inzichten waarvan je niet wist dat je die had.