Skip to content
Minder Seks Met Je Partner

Minder Seks met je partner

Minder seks met je partner

Je leert elkaar kennen en scheurt bijna de kleren van elkaars lijf. Maar na verloop van tijd heb je minder seks met je partner.

In iedere relatie komt het voor dat men minder seks heeft met de partner. Dat is niet meteen iets om je direkt zorgen over te maken. Tenminste als er geen direkt aanwijsbare reden voor is en je kunt genieten van de seks. Maar het wordt een dingetje als je er niets mee doet of er niet over praat.

Soms ga je zo over in de waan van de dag dat je er niet bij stil staat. Ineens denk je

Het is alweer een tijdje geleden

Daar waar je eerst de handen niet van elkaar kon houden is het nu voorspelbaar geworden en je vliegt niet meteen in vuur en vlam als je je partner naakt ziet.

Je relatie is niet meer zo spannend.

Je kent elkaar en je relatie is niet meer zo spannend. Er zijn over en weer irritaties, spanning over allerlei zaken. Dus je libido om seks te willen kan hierdoor afnemen en dus heb je minder seks met je partner of helemaal geen seks meer als je niet uitkijkt.

Eentje moet initiatief nemen. Might as well be you

Om seks te hebben moet één het initiatief nemen en als geen van beiden dat doet dan is er geen seks meer. Maar misschien is de behoefte er wel en je kunt er van genieten dan kun je in de actiemodus gaan, want seks is op velerlei vlakken uitermate goed voor jezelf, je lijf en je relatie.

De voordelen van seks

Wist je dat door intiem te zijn je sneller zin krijgt om weer intiem te zijn? Ineens is dat vuurtje weer opgelaaid. Als je echt geniet van seks dan komt de behoefte van nog een keer vrijen met je partner sneller dan als je het laat zoals het is. Geen seks dus.

Wist je ook als je intiem bent met je partner en jullie hebben een geweldige vrijpartij dan vinden jullie elkaar ook weer buiten jullie slaapkamer. Je voelt je weer verbonden en staat meer open naar elkaar. Het gooit als het ware ook de communicatiekanalen open.

En….seks zorgt ervoor dat je gelukshormonen aanmaakt waardoor je je gelukkiger voelt.

Genoeg reden om fijne seks te hebben met je partner.

Spice up je seksleven

Als je seksleven is ingekakt en je minder seks hebt met je partner….

Als je ervan doordrongen bent dat seks goed is voor jezelf, je partner en je relatie dan moet je even een knop omzetten. Hoe goed jullie elkaar ook kennen iemand moet de eerste stap zetten. Dat betekent het risico nemen om afgewezen te worden. Wat je kunt doen is dit eerst bespreekbaar te maken. Plan een avond dat jullie tijd voor elkaar nemen. Dan zijn jullie beiden voorbereid op het hebben van een vrijpartij.

Als je van meer spontaniteit houdt kun je ook naakt gaan slapen.

Of versier je partner. Doe leuke dingen of zeg lieve dingen. Je weet best waardoor je partner opgewonden raakt. Maak er werk van.

Ga samen douchen of in bad.

Steek kaarsjes aan in de slaapkamer

Er zijn legio voorbeelden om meer actie in jullie seksleven te brengen. Maar geniet vooral van elkaar. Het gaat niet alleen om de daad maar om de tijd en aandacht die jullie aan elkaar besten zodat jullie weer verbonden voelen met elkaar.

Seks na ruzie

Om een ruzie te verwerken en je hebt het met elkaar uitgesproken is het erg fijn en goed voor je stress om met elkaar te vrijen. Het is niet de bedoeling eerst ruzie te maken om seks te hebben. Dat is de verkeerde volgorde. Maar als de ruzie is bijgelegd is het tijd om elkaar weer aandacht te geven, aan te raken en als dat uitmondt in seks dan klaren alle donkere wolken op.

Reden genoeg om hiermee aan de slag te gaan.

Weet je niet hoe je dat doet en wil je hierover praten dan luister ik naar je. Maak hier een belafspraak. Ons eerste gesprek is gratis.

Geniet, ontspan en laat je gaan.

Liefdevolle groet Danielle

“Herken jij jezelf in mijn verhaal en wil je meer weten?
Bel of mail me gerust en we bespreken samen vrijblijvend of ik jullie kan helpen.”

Daniëlle van Daniëlle Coacht