Skip to content
Overal Is Wel Eens Wat

Overal is wel eens wat

Overal is wel eens wat

Genoeg vrouwen denken bij zichzelf Ik ziet niet lekker in mijn vel. Soms vraag je hulp daarbij en soms denk je het gaat vast over.

Overal is wel eens wat dus waarom moet ik hier iets mee? Ik zit niet lekker in mijn vel. Maar ook mijn vriendinnen zeggen hetzelfde. Dus het zal normaal zijn.

Is dat zo?

Blijkbaar is werken aan je relatie een taboe. Of je werkt er aan in de anonimiteit van je huis en/of internet. Maar hoe kan het zijn dat echtscheidingsadvocaten het mega druk hebben. Corona drukt ons met de neus op de feiten en nog steeds durven weinig het toe te geven dat het thuis niet goed gaat. Stel dat je dat uitspreekt dan is er een probleem. En als er een probleem is wat doe je er dan aan? Dan veeg je het onder je tapijt door te zeggen overal is wel eens wat.

Ik heb geen relatieprobleem

Het verbaast mij dat mensen zo ongelooflijk de struisvogel uithangen als het gaat om relaties. De media staat er mee vol dat huiselijk geweld toeneemt door de corona ellende. Hoe los je dat op door te gaan scheiden of doen alsof er niets aan de hand is.

Wat heeft men nodig om te gaan knokken voor wat naast je gezondheid zo inmens belangrijk is nl je relatie of huwelijk? Je hebt wellicht kinderen. Wat voor voorbeeld stel je hen als je zo snel opgeeft of doet alsof er niets gaande is.

 

Ik heb het zelf jaren gedaan en het kost verrekte veel energie. Wake up. Doe er iets aan. Hou je van je partner zeg dat, laat dat zien en knok ervoor voordat het te laat is.

Tenzij je in een geweldadige relatie zit. Dat is vergif voor iedereen die erbij betrokken is.

Een relatie maak en breek je samen.

Maar een van jullie moet erover beginnen. Als geen van beiden dat doet onder het mom van “overal is wel eens wat” dan ben je bezig met het afbreken van je relatie. Of je knokt ervoor of je gooit de handdoek in de ring. Maar doen alsof het er niet is is funest voor iedereen die erbij betrokken is inclusief je kinderen. Dat is nog erger dan scheiden of er aan werken.

 

Wake up mensen doe er iets aan. Je leeft te kort om te denken overal is wel eens iets. Dat kan maar niet bij jou.

Opgeven is niet de 1e optie

Ik ben van mening dat je niet zo maar opgeeft. Opgeven doe je als je alles hebt geprobeerd. Maar niet omdat je op elkaar bent uitgekeken, omdat het gras bij de buren groener is, omdat je geen aandacht meer krijgt. Grow up.  Ooit was je partner fantastisch en toen was ook overal wel eens wat. Maar nu betreft het jou. En jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.

Creëer deze.

Ik  luister graag naar je dus app, mail me of maak hier direkt een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Soms zot je zo in een tunnelvisie dat de oplossing binnen handbereik ligt zonder dat je er erg in hebt.

If its worth having is worth fighting for

“Herken jij jezelf in mijn verhaal en wil je meer weten?
Bel of mail me gerust en we bespreken samen vrijblijvend of ik jullie kan helpen.”

Daniëlle van Daniëlle Coacht