Skip to content

Voel je pijn in je relatie

Niet iedere relatie is perfect. In iedere relatie spelen zaken die pijnlijk zijn. Maar wat als de pijn heftig is? Wat denk jij als je naar je relatie kijkt? Voel jij pijn in je relatie?

Eeuwige trouw en toch ruzie

Ik ben getrouwd met de bedoeling eeuwig bij mijn man te blijven. Maar ik zat in een relatie die niet goed voelde. We hadden veel ruzie en die ruzies namen toe in aantal en heftigheid. Dit voelde vreselijk. Ik voelde pijn, me afgewezen en machteloos. Dit was niet het beeld van het getrouwde leven die ik had toen ik 18 was. Als iemand mij toen had verteld dat mijn huwelijk zo zou zijn dan had ik gezegd “Dat overkomt mij niet. Dan ga ik toch gewoon weg.”

Moederschap

Toen ik moeder werd voelde ik me enorm verantwoordelijk voor het geluk van mijn kind. Dit woog nog zwaarder om de relatie in stand te houden, want ik wilde pertinent niet scheiden. Maar ik wilde ook de pijn in mijn relatie niet meer voelen.

Pijn in je relatie heeft niets met intelligentie te maken

Ik vond en vind dat ik een intelligente vrouw ben en dat ik goed kan praten maar toch lukte het me niet op te staan. Hoe kwam dat? Ik heb gegoogled, heel internet afgestruind. In vele verhalen herkende ik mezelf. Het gevoel dat ik niet de enige was troostte me, maar veranderde mijn situatie niet. Ik voelde niet alleen maar zag de pijn in mijn relatie ook.

Machteloosheid

Ik heb me enorm machteloos gevoeld. Ik kreeg geen grip meer op de gebeurtenissen en begon vreselijk aan mezelf te twijfelen als mens, moeder en vrouw. De situatie vroeg om harde maatregelen.

Ik heb het helaas niet gered en ben uiteindelijk gescheiden. Ik heb geprobeerd vol te houden maar dat lukte niet. Dus naast al het verdriet ook het gevoel van verloren te hebben.

Zolang er liefde is

Iedere relatie kan ongezond worden en als je er niet mee aan de slag gaat wordt de relatie ongezonder. Maar als er liefde is is er een medicijn.

Het tij keren

Als jij van je man houdt moet jij proberen het tij te keren.

Ik weet zeker, als jij begint met je houding binnen je relatie of huwelijk te veranderen, dat je partner dit merkt. Daar komt een reactie op. Als er liefde is komt deze naar boven.

Vrouw voelen

Je wilt je toch gewoon weer vrouw voelen, gewaardeerd worden en iemand die zegt “I got your back”.

Kom met me praten. Maak hier een afspraak en ik bel je. Ik luister naar je, er is ruimte voor al je emoties en dan kun je weer opstaan en het tij keren en je weer vrouw voelen. Je hervindt je kracht. Wil je partner meekomen. Deze is van harte welkom. Ik kies geen partij. Ik kies voor liefde en gezonde relaties. Kijk hier wat ik kan doen voor jou.

Cheryl Cole zong
‘If it’s worth having it’s worth fighting for.’

Liefdevolle groetjes Danielle van Danielle Coacht

 

“Herken jij jezelf in mijn verhaal en wil je meer weten?
Bel of mail me gerust en we bespreken samen vrijblijvend of ik jullie kan helpen.”

Daniëlle van Daniëlle Coacht